Начало Спорт Футбол Германска БундесЛига Шалке 04 – Байер Леверкузен

Билет за посещение на мач Шалке 04 – Байер Леверкузен

01.04.2023

Шалке 04 – Байер Леверкузен
01.04.2023
Date and Time are subject to change

БИЛЕТИ
Къса страна
€170

Дълга страна
€210

Top Дълга страна
€260

Сядане по двойки -Real Pairs

Местата ще се предлагат по двойки гарантирано (две заедно).

Седящи трима заедно или повече

Когато имате нужда от три или повече билета, ние ще направим всичко възможно да ви настаним заедно но не можем да го гарантираме. Ако ТРЯБВА да седнете заедно, моля, проверете наличността с нашия екип за обслужване на клиенти, по телефона или по имейл. В повечето случаи ще можем да потвърдим конкретна заявка или да предложим алтернативно решение.

Единични билети

Понякога предлагаме билети, които са специално категоризирани като „единични“.

Тези билети обикновено са по-евтини, но са това, което са – единични. Ако закупите два „Единични“ билета, няма да стоите заедно.

Групи

За 8 или повече билета, проверете наличността за групови места и цената с нашия екип за обслужване на клиенти, по телефона или по имейл. Ако категорията на билета и необходимото ви количество са налични – можете да продължите и да направите поръчка без да се свързвате с нашия екип, но не забравяйте, че основно можем да Ви осигурим места по двойки.
Една или повече опции за доставка са налични в съответствие с политиката на Организатора на събитието.

Когато е налична само една опция за доставка, на страница 1 от формуляра за поръчка получавате кратко описание и такса за доставка (ако има такава) заедно с резюмето на вашата покупка.

Когато са налични две или повече опции за доставка, на страница 1 от формуляра за поръчка получавате резюме на вашата поръчка. На страница 2 от формуляра за поръчка ще посочим опциите за доставка и таксите, от които да избирате.

Таксата за доставка (валидна само за хартиени билети или сезонни карти) ще бъде таксувана веднъж за събитие, а не веднъж за поръчка.

Винаги има опция за доставка, която можем да осигурим!

Електронни билети

Билетите ще бъдат доставени като билети на вашия имейл адрес през седмицата на събитието или след когато бъдат пуснати от организатора на събитието. Тези електронни билети ще трябва да бъдат отпечатани на хартия, за да получите достъп до мястото на събитието. В някои страни (напр. Италия) билетите могат да бъдат отпечатани с името и фамилията на купувача на билета: не се притеснявайте за това. Заедно с оригиналните билети ще получите трансферни билети с име и фамилия на лицето, присъстващо на събитието.

Не забравяйте да отпечатате всички документи, които ще получите по имейл.

Хартиени билети

Доставка в хотела
Доставката ще бъде извършена до хотела на клиента. Моля, предоставете следната информация, когато правите поръчка:

Име и адрес на хотела
Име на водеща резервация и дата на настаняване
Номер за потвърждение на резервацията, ако е наличен
Телефонен номер на клиента при спешни случаи
Името на резервацията трябва да е написана правилно, за да се осигури доставка навреме.

В повечето случаи билетите се оставят в хотела през нощта преди деня на събитието, за да се избегнат проблеми с трафика.

Какво ще стане, ако все още нямам подробности за хотела?
Можете да направите своята поръчка и да изпратите подробностите за хотела на по-късен етап. За да се осигурим правилна доставка, това трябва да се направи две седмици преди събитието.

Моля, обърнете внимание: Много е важно да информирате хотела си, че очаквате плик. Рецепцията на хотела трябва да получи доставката и да я подпише.

Уверете се, че хотелът е готов да подпише и да запази плика за вас.
Уверете се, че нашият екип по продажбите знае под кое име е резервирана стаята.
Не споменавайте, че това е плик с билети, за да избегнете потенциална кражба.

Предаване на билет на ръка

Ако клиентът не е направил резервация за хотел, ние можем да осигурим вземане на билети на мястото на събитието или на близко място на около. от 2 часа преди провеждането на събитието.

Инструкциите за вземане ще бъдат изпратени по имейл заедно с маршрута за достигане до пункта за събиране.

Членски карти или сезонни карти

За някое конкретно събитие могат да бъдат доставени и членски карти или сезонни карти.

Тези карти се използват за други бъдещи събития, следователно трябва картите да бъдат върнати след събитието. За да организираме доставката навреме, ние ще изискваме следната информация при извършване на поръчката:

Име и адрес на хотела
Име на водеща резервация и дата на настаняване
Номер за потвърждение на резервацията, ако е наличен
Телефонен номер на клиента при спешни случаи
Името на резервацията трябва да се показва правилно, за да се осигури доставка навреме.

В повечето случаи картите се оставят на хотела през нощта преди деня на събитието, за да се избегнат проблеми с трафика

След събитието членските/сезонните карти ТРЯБВА да бъдат върнати възможно най-скоро. В зависимост от адреса за доставка, клиентът ще бъде информиран как да върне картите на рецепцията на хотела или да изпрати обратно картите с предоставен плик за връщане. Пълни инструкции ще бъдат включени заедно с картите или дори когато поръчката е направена, за да информира клиента правилно как да се държи веднага след събитието.

Ако по някаква причина клиентите не могат да върнат картите (изгубени или донесени вкъщи като сувенир), се начисляват допълнителни разходи за подмяна на карти или цени на пазарна стойност на качените и валидни на картите мачове.

Мобилни билети

Мобилните билети трябва да бъдат отворени на смартфон, ЕДИН билет на смартфон. Ще бъде изпратен файл по имейл. Това трябва да се отвори на смартфон (pkpass файл). Баркодът трябва да бъде сканиран от смартфон на портите на място.

Моля, свържете се с нашия екип, ако имате нужда от повече информация относно типа билет или метода на доставка.